silistranews.net
04.06.2020

RazgradNews.net

Razgrad News е информационно издание с тригодишна история и е предназначено за широка общественост. Онлайн медията е създадена, за да информира и популяризира обществения, икономически, културен, спортен, социален и делови живот в столицата на Лудогорието.

Уебсайтът има за цел бързо и обективно да предава на читателите си актуална информация за случващото се. Изданието обхваща всички общини в област Разград – Исперих, Кубрат, Цар Калоян, Лозница, Самуил и Завет.

Читателите имат възможността да споделят събития, предизвикали техния интерес, или проблеми, засягащи обществото, чрез авторската рубрика „Гласът на Разград“.

Новинарското съдържание, публикувано в Razgrad News, е авторско, изпратено от трети лица, или с изрично упоменат източник и е с неутрален стил на представяне и разсъждение.

В сайта са използвани снимки и видео материали с чисто илюстративeн характер, които може да не отразяват действителни лица или обекти.

Razgrad News предлага възможност за партньорство с рекламни агенции или фирми, които желаят да популяризират своя продукт или дейност.

0 +

Потребители (месечно)

0 +

Показвания на страница (импресии)

0

години история